Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Staszica w Pile
Ale z ciebie mienczak ale nie musi to byc tylko watek o jednej osobie, mozna jakas galerie wprowadzic i przy okazji jakies opinie o wszystkich. Karzdy bedzie mogl pojechac po kims, to bedzie ciekawe:lol:
POmyslimy po sesji,teraz jeszcze zostala polityka gospodarcza a to jest ciezka sprawa
Sesja sesja, ale jeszcze nie ma materialow,a dwaj szefowie forum udaja sie do armii wiec kto bedzie pilnowal porzadku?
Jak tylko znajdzie się wolniejszy dzień to z pewnością znajdziecie coś nowego, to pisałem ja moderator
pozdro dla tych co pracują cięzko z granicami naszego pieknego kraju i nie tylko, dla tych co mają wolne i dla tych co do armi się wybierają na bezpłatne wakacje na koszt państwa.
Juz niedlugo znowu wybywam drodzy Forumowicze dzialajcie wiec poki mamy czas, bo potem znowu sue rozjada...juz 21 sierpnia Mariusz zostaje wcielony do armii !! Niech Bog ma Cie w swej opiece !! Hehe, czeka Cie przygoda zycia, ukraszona odrobina stresu, nerwow i zniewolenia przez kaprali ;P DaSZ RADE! pozdrowienia!
Witam!!! Jestem juz w połowie przeszkolenia i muszę powiedziec ze jest wspaniale
Sa wykłady, czasem jakies cwiczenia, nie raz sie w pizdeczke dostanie - samo zycie.
Podziekowania dla ekipy, ktora była na przysiedze oraz Pozdrowienia dla forumowiczów.
Czołgiem panie podchorąży
Fakt troche było w pizdeczke (przez te upały i pana sierżanat K.), ale czego się nie robi dla ojczyzny.
I też dzięki wielkie dla tych co o nas w armi nie zapomnieli.
Wojsko wojskiem, ale juz konczy sie 2 miesiac na 3 roku a tu, na forum sie nic nie dzieje czyżby jakas zagłada przyszła
na studentów, czy sie do nauki wzieli hehehehehhhehehehe
Witam wszystkich forumowiczów "Siema" !!! Świeta święta i po świętach, a do tego ładną wiosne mamy tej zimy:) A juz myslałęm ze odpale swoje sanki i kopsne sie na jakis extremalny zjazd z mojej przydomowej skarpy, a tu niestety... No trudno na zimowe szaleństwo musimy poczekać albo do stycznia jak twierdzą ci z TVN-u Meteo albo za rok...
Pozdrawiam
P.S.
Chciałem dołaczyć się do powiedzmy apelu z moim kolegą Mariem. Mamy własne forum więc korzystajmy z niego aby kogoś pochwalić, obsmarować czy też poruszac jakieś poważne tematy... MIśki do dzieła pisane na forum nie boli, i tak siedzicie na tych swoich komputerkach i kilka minut na napisanie i poczytanie was nie zbawi...
Ostatnio edytowany przez alpine (2006-12-27 10:11:52)